Halsey 2021 júliusában lett anyuka, aztán a közelmúltban rájött, hogy az anyatejet nem csupán a gyermeke táplálásánál használhatja. 

Halsey inkább az arcára keni az anyatejet

Sokakat meghökkentette Halsey vallomása, ugyanis az énekesnő úgy döntött, hogy maga is hasznosítani szeretné az anyatejet, nem csupán a babájának adja. A sztár döntése sokakat meglepett, ő ugyanis a bőrápolási rutinjába építette bele. 

Halsey szerint az anyatej kenterbe veri a drága skincare termékek nagy részét, és méltó helyen van a polcán a hidratálók és a szérumok között. 

Tele van antioxidánsokkal, minőségi zsírokkal, és olyan összetevőkkel, amelyek villámgyorsan oldják meg a bőrproblémákat. 

Halsey állítása szerint az anyatej jótékony hatásait felfedezve nagyot fordult vele a világ, azóta inkább a természetes termékeket preferálja, és kétszer meggondolja, mit vásárol meg. 

Az énekesnő sok időt tölt smink nélkül

A döntésében közrejátszott az is, hogy szerinte egyáltalán nem mindegy, hogy a gyermeke milyen anyagokkal találkozik. 

Amikor a gyermeked puszilgat, hozzád bújik, akkor hiperérzékeny leszel arra, hogy mi van az arcodon. Hogy mi az, amivel az ő bőre találkozik. 

Halsey egyébként 2022 júliusában kozmetikai márkát is indított About-Face néven, és inkább a bőrápolásban, mint a smink általi takarásban hisz. Az énekesnő éppen ezért nagyon gyakran tart sminkmentes napokat. 

via