Mindenki azt találgatja, szépészeti beavatkozást csináltatott-e Harry herceg?

Harry herceg mindenkit megdöbbentett

Harry herceg nemrég Szingapúrba utazott, ezen az utazáson is több lesi fotó készült róla. Most viszont egy kisfilmben jelent meg, és ebben eléggé másnak tűnik a frizurája, mint a friss fotókon. Harry herceg haja ugyanis sokkal dúsabb a filmben, mint amit a hercegtől korábban megszokhattunk. 

A rajongók jelenleg azt találgatják, hogy valamilyen kezelésen esett-e át Harry herceg, vagy esetleg hajbeültetést vette-e igénybe. Sőt, az sem kizárt, hogy a megjelenés során parókát használtak, hogy dúsabb legyen Harry herceg frizurája.

Különleges eljárást vett igénybe?

Vannak, akik arra tippelnek, hogy szintetikus anyagokból, keratinból, vagy pamutból készült szálakat használtak, amit különleges eljárással készítenek el: ezeket az anyagokat aprólékosan ledarálják, és a apró részecskévé alakítják őket.

Amikor pedig ezeket felviszik a hajra, a statikus elektromosság miatt, a meglévő hajszálakhoz tapadnak, ami miatt kétszer olyan dúsnak tűnik majd a frizura. Ez a hatás egyébként a következő hajmosásnál eltűnik, így egyáltalán nem tartós.

via