Istenes Bence számára nem volt egyszerű az elmúlt pár hónap: végig kellett néznie, ahogyan Csobot Adélt egy másik férfi érinti úgy, ahogyan csak a párok szokták egymást. Na meg a táncpárok. 

Csobot Adél lett a Dancing with the Stars győztese

Az elmúlt hónapokban minden a Dancing with the Stars körül forgott, mindenki csak arról tudott beszélni, vajon kié lesz idén a trófea Gelencsér Timi és Tóth Andi után.

Csobot Adél az első perctől az egyik legnagyobb esélyes volt a social media platformok felhasználói szerint, ám azt biztos, hogy a munkát nem spórolták ki. Adél tehetsége mellett egy dolog azonban eltörpült: méghozzá, hogy hogyan éli ezt meg Istenes Bence.

Az IstenEst legújabb epizódjában a műsorvezető elmondta, hogy komolyan rosszul érintette, hogy a szerelmét valaki így érinti meg, mint ahogyan az is, hogy több időt töltött Hegyes Bercivel, mint vele. Ám a felkészülés alatt nem beszélt erről, hogy Csobot Adél teljesen a munkára tudjon fókuszálni. 

Voltak nehéz perceim. Szerintem ezt azért nem jó nézni, hogy a párod egy ennyire intim helyzetben van egy másik csávóval. Szerintem a szex után a tánc a legintimebb dolog a világon. És az, hogy az Adél a Bercivel az elmúlt hónapokban tízszer annyi időt töltött mint velem, és abból naponta 6-8 órát testi kontaktusban van, az nem egyszerű.

Istenes Bence szerint egyáltalán nem egyszerű lelkileg ez az időszak

Istenes Bence azt is elárulta, hogy bárkivel is beszélt a műsorról, mindenkinek az volt az első kérdése, hogy hogy bírja azt nézni, hogy Csobot Adél ennyire közel kerül egy másik férfihoz. 

Sőt, arról is beszélt, hogy több sztár elmondta neki, hogy azért nem vállalnák a táncos műsor felkérését, mert a kapcsolatukban annyi feszültséget és fájdalmat okozna ez a típusú intimitás, amit már nem feltétlenül bírnának ki. 

Puskás Peti nagyon is egyetértett Istenes Bencével

Én azt gondolom, hogy jogos. Főleg azért, mert mégsem egy táncművészeti felvételiről beszélünk, hanem egy olyan dologról, ami még ki is van hangsúlyozva, hogy mennyire intim

— mondta az X-faktor mentora.

Igen, minden kisfilmben el van mondva, hogy nekünk most ebben a produkcióban egymásba kell szeretni! Te meg csak ülsz a TV előtt szombat esténként, és nézed...

— fakadt ki Istenes Bence.