Szombat este véget ért a Dancing with the Stars harmadik évada, amelyet végül Csobot Adél és Hegyes Berci nyertek. 

Csobot Adél lett az évad nyertese Hegyes Berci oldalán

Csobot Adél négy hónapja kel és fekszik a tánclépésekkel, a színésznő-énekesnő élete egyik legboldogabb időszakát adta a TV2 táncos műsora. Sokan már az első adásban megmondták, hogy ők lesznek az évad legjobbjai, szombaton pedig megtörtént amire annyira vágytak: Csobot Adél és Hegyes Berci győzelmet arattak. 

A felkészülés már csak azért is lehetett kifejezetten nehéz Csobot Adél számára, mert szerelme a konkurens csatorna egyik legnépszerűbb arca, így mégsem mozoghatott kedve szerint a versenytárs területén. 

Éppen ezért is lepett meg mindenkit, amikor Istenes Bence egy a Dancing with the Stars stúdióban készült fotót osztott meg: az ellentétek ellenére élőben szoríthatott szerelmének. 

Istenes Bence a TV2-ben

Természetesen Istenes Bence megható sorokkal gratulált párjának, de nem maradhatott el a tőle megszokott csípős humor sem, ami minden bizonnyal kapcsolatuk egyik alapköve is lehet. A bejegyzés pedig pillanatok alatt az Instagram-egyik legnépszerűbb posztja lett, már több mint 55 ezren kedvelték.

Most már nem csak én tudom, hogy milyen csodás ember vagy és mekkora tehetség, hanem az egész ország! Megérdemelted a győzelmet és azt is, ami ezután vár rád! 🤍 Mondjuk azért örülök, hogy 4 hónap után végre hazajössz, meg fogsz lepődni mekkorát nőttek a fiúk😄

— gratulált mindenkit meghatva Istenes Bence Csobot Adélnak.