Debütált az IstenEst legújabb epizódja, ahol mindenki meglepetésére, ezúttal Csobot Adél ült a műsorvezetői székben.

Csobot Adél debütált műsorvezetőként is

Volt már énekes, mentor, táncos, műsorvezető azonban nem. Egészen idáig, ugyanis Csobot Adél most párja, Istenes Bence online műsorát vezethette. 

A vendégekről is Csobot Adél döntött, a Dancing with the Stars versenyzője pedig Cynthia Dictatort és Lady Szomjast invitálta beszélgetésre. 

Szomjas Jennifer, alias Lady Szomjas arról mesélt a stúdióban ülőknek, hogy most ért haza egy romantikus nyaralásról, barátnőjével ugyanis Riminiben töltötték az elmúlt napokat, mert úgy érezték, most az a legjobb, ha kicsit kiszakadnak a hétköznapokból. 

Istenes Bence szavai sokkolták Csobot Adélt

Istenes Bence és Csobot Adél szeme azonnal felcsillant a hír hallatán, és arról kezdtek beszélgetni, nekik is így kellene tenniük. Istenes Bence azonnal kezet nyújtott szerelmének, hogy itt és most ígérjék meg, elszöknek valahová kettesben. Azonban amikor Csobot Adél belement volna az egyezménybe, Istenes Bence mindenkit meglepett mondataival:

Jó, de akkor mondd le a jövő heti táncpróbáidat!

Ugyan csak viccnek szánta a kérést, Csobot Adél szemei azonnal kikerekedtek. Végül úgy döntöttek, akkor kapnak helyet a romantikus napok, amikor a Dancing With the Stars véget ért. Hogy ez már ezen a hétvégén, vagy csak a döntő után alakul így, egyelőre nagy kérdés. Ki tudja, talán egy győzelem esetén ez lehetne a tökéletes ünneplés?