Sok nehézséggel kellett Janicsák Vecának megküzdenie az elmúlt években, túl van egy fájdalmas váláson, és több súlyos egészségügyi problémán is. De úgy tűnik, végre ismét boldog és rátalált a szerelem!

Janicsák Veca egy énekes férfibe szeretett bele

Veca nemrégiben a Hot! magazinnak mesélt arról, hogy szerelmével másfél év után összeköltöztek:

Éppen mostanában költöztünk össze, most jutottunk el erre a pontra. A kapcsolatunk megérett erre. Mindketten úgy éreztük, hogy ez megkönnyíti az együtt töltött minőségi időt is. Ha egy héten csak egy napot, egy estét, de tényleg minőségben, ketten tudunk tölteni, az nagy dolog. 

Az énekesnő azt is hozzátette, hogy mindkettőjüknek van gyermeke, akik nagyon jól kijönnek egymással, és közös otthonukban végre ők is több időt tudnak együtt tölteni. De arról is beszélt, hogy mindketten elváltak, így pontosan tudják, mit ronttottak el, és emiatt még jobban kijönnek egymással, még harmonikusabb a kapcsolatuk.

Bár Veca nem nevezte meg új párját, a bulvár lapok tényként kezelik, hogy Boncsér Gergely operaénekessel alkot egy párt. A férfi teljesen megfelel az énekesnő leírásának is, de ezt az információt több közeli ismerősük is megerősítette.

A két gyermek közel egyidős, Gergely kislánya, Anna februárban lesz kilenc éves, míg Veca kislánya, Emma most volt nyolc, így ők is hamar összebarátkoztak

– mesélte például egy bennfentes a bulvárlapnak.

Via