Azt már eddig is tudtok, hogy Jason Momoa bizony nem szégyenlős alkat, hiszen pár hónapja gyakorlatilag meztelenre vetkőzött, miközben interjút adott Jimmy Kimmelnek. Nos, most sem igazán takargatta magát, legújabb villantós videója valósággal felrobbantotta a netet. 

Feneket villantott 

A Trónok harca és az Aquaman sztárja csütörtökön posztolt egy videót az Instagramon, aminek az első néhány másodpercében túl sok izgalom nincs, ám egyszer csak távolodni kezd a kamera, amikor is felvillan Momoa formás hátsója. A 43 éves színész ezzel a húzásával biztosan számos női rajongónak okozott örömöt, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a kommentszekciót is megrohamozták a hozzászólók. 

Csak úgy záporoztak a kommentek

Hányszor nézted meg ezt a videót? Én: igen 

– írta viccesen az egyik felhasználó. 

Hölgyeim, lőjjetek pár képernyőképet, és nagyítsatok rá

– fogalmazott egy másik. 

A fenébe, ezt kétszer is kedvelhetem? 

– fűzte hozzá egy harmadik. 

Interjú közben is levetkőzött 

Ahogyan arról mi is beszámoltunk Momoa pár hónapja gyakorlatilag meztelenre vetkőzött, miközben interjút adott Jimmy Kimmelnek. Momoa ugyanis a ruhája alatt semmi mást nem viselt, csak egy hagyományos hawaii malót.

Tulajdonképpen már nem is szeretek ruhát hordani

– mondta akkor Kimmelnek a színész. A Trónok harca szexi sztárját pedig kitörő lelkesedéssel fogadta a közönség, amikor vetkőzni kezdett, a nézők megvadultak. 

A korábbi videó itt nézhető vissza: 

(via)