Jennifer Aniston nagyon aktív a közösségi médiában, és gyakran lepi meg a rajongóit különféle vicces felvételekkel. Most a hétvégéjét mutatta meg, illetve egy bikinis fotót is posztolt. 

Így fest Jennifer Aniston bikiniben 

A színésznő az Instán mutatta meg, hogy milyen eseménydús volt az elmúlt időszak. Láthatóan remek hónapokat tudhat maga mögött, sok időt töltött a barátaival, nyaralt, és persze a kutyáira is szakított időt. A szuper programokról pedig pár fotót is publikált, többek között azt is megmutatta, hogyan sétált haza a tengerpartról egy koktéllal a kezében. 

A felvételen a celeb csak egy fekete bikinit visel, a derekára pedig egy csíkos törülközőt tett, miközben sétál a homokban. Bár a törülköző elég sokat takar, az izmos hasát megvillantott, amivel valósággal lenyűgözte a rajongókat. A kommentelők nem győzték dicsérni, rengetegen leírták neki, hogy mennyire csodás formában van

Pár hónappal ezelőtt a színésznő egy interjúban elárulta, hogy korábban nagyon egészségtelen viszonya volt a testével. Túl sokat edzett, és egészségtelenül étkezett. Annyira túlzásba vitte az edzést, hogy szó szerint összeesett, ekkor jött rá, hogy elrontotta a dolgokat. Manapság már nem ennyire szigorú magával, olyan dolgokat csinál, melyek boldoggá teszik, és a szénhidrátot sem tartja ellenségnek. 


Via