Jennifer Lopez és Ben Affleck is részt vettek a Grammy-díjátadón, ám nagyon úgy tűnik, hogy Ben Affleck viselkedésével volt némi gondja szerelmének. 

Jennifer Lopez számára fontos, hogy jóhírneve megmaradjon

Jennifer Lopez egyáltalán nem volt boldog attól, Ben Afflecknek mennyire nem volt kedve a Grammy gálán ülni. Az énekesnő nagyon figyel rá, hogy minden megjelenése tökéletesen sikerüljön, semmilyen negatív pletyka ne keljen szárnyra kapcsolatukról. Most azonban, mivel Jennifer Lopez nem tudta, hogy kamera veszi őket, bepillanthattunk kicsit a mindennapjaikba. 

Jennifer Lopez megparancsolta férjének, Ben Afflecknek, hogy vágjon kicsit jobb képet a gálához. Valószínűleg a férj nem volt túl lelkes, hogy az otthoni punnyadás helyett a puccos rendezvényen kell ülnie, Jennifer Lopez azonban nem szerette volna, ha férje kedvetlensége bárkinek is feltűnik. 

Hagy abba ezt! Legyél már lelkesebb. Vágj egy kicsit barátságosabb képet

—ezekkel a mondatokkal próbálta motiválni Jennifer Lopez szerelmét, ám arról fogalma sem volt, hogy a meghitt társalgást kamera is veszi. 

Az egész netet bejárta a kínos felvétel

Ugyan hang eredetileg nem volt a felvételen, egy szájról olvasás szakértő pillanatok alatt lerántotta a leplet arról, mi is hangzott el a szerelmesek között. 

Lássuk a videót:

via