Az 53 éves énekesnő, Jennifer Lopez új fotókkal kedveskedett a rajongóinak, olyan felvételekkel, amik a Ben Affleck-vel való Las Vegas-i és Georgia-i esküvőjükön készültek még a múlt nyáron. Ezeket a képeket eddig még senki nem láthatta. 

Soha nem látott fotók

JLo egy videó bejegyzést tett közzé az Instagram oldalán, melyben olyan, soha nem látott fotók is helyet kaptak, amik a dupla esküvőjén készültek 2022 nyarán, amikor is végre feleségül ment szerelméhez, Ben Affleckhez. Jen január 1-jén posztolta a videót, ami gyakorlatilag egy visszatekintés a múlt évre és azokra a dolgokra, amikért nagyon hálás. 

2022 az egyik legjobb év volt. Alig várom, hogy jövőre minden eljöjjön. 

- írta a poszthoz az énekesnő. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés

Karrierje csúcsa

Jennifer számára a tavalyi év tényleg minden képzeletet felülmúlt, hiszen a karrierje csúcsán van, új dalokkal érkezik, 2022 év elején jelent meg az új filmje, a Vegyél el, amit aztán egy valódi esküvő is követett, hiszen közel 20 év után ismét egymásra találtak Ben Affleck-vel. Aztán nem vártak sokat az eljegyzéssel és a rá következő esküvővel sem. Jen boldogabb nem is lehetne, a karácsonyt is férjével és a gyerekeikkel töltötték, nyugalomban, harmóniában. 

Intim pillanatok

A most megosztott videóban jól látszik, hogy a július 16-i Las Vegas-i esküvőt egy kis fehér kápolnában tartottak, az egyik pillanatképen Lopez és Affleck egy rózsaszín veteránautó hátuljában ülnek, miután kimondták a boldogító igent. Jen egy gyönyörű fehér ruhát és fátylat visel, Ben pedig gyengéden átöleli. 

Az eljegyzési gyűrű 

A videóban persze helyet kapott néhány felvétel a második ceremóniáról is, amit augusztusban tartottak egy Georgia-i kastélyban, sőt Jen még a Bentől kapott gigantikus eljegyzési gyűrűjét is megmutatja a montázsban. A gyűrű egyébként egy vagyont ér: a 8.5 karátos, zöld színű gyémánt gyűrűt nem is lehet csak úgy a boltokban kapni, mert annyira értékes. A gyémántszakértők szerint ez a gyönyörűség akár 4 milliárd forintot is érhet — sőt, vannak, akik szerint még ennél többet is!

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

L’OFFICIEL PARIS (@lofficielparis) által megosztott bejegyzés

Ezt vésette a gyűrűbe Ben Affleck 

Korábban írtunk róla, hogy az eljegyzési gyűrű más okból is nagyon különleges: Ben ugyanis egy szöveget vésetett bele, amiről Jen egy interjúban beszélt nemrégiben. Jen ugyanis elárulta, hogy a gyűrűbe, amivel Ben megkérte a kezét, azt a feliratot vésette, hogy not going anywhere azaz, hogy nem megyek sehova. Az énekesnő akkor az interjúban elmagyarázta ennek  jelentését is: 

Így írja alá azóta az e-mailjeit, amióta újra elkezdtünk beszégetni. Például azt írja, hogy: „Ne aggódj, nem megyek sehova”.

(via)