Ahogyan azt mi is megírtuk Jeremy Renner az újév első napján súlyos baleset szenvedett, amikor egy, a hó fogságában rekedt családtagjának próbált meg segíteni. A színész egy hókotró segítségével próbálta felszabadítani az utat, ám a szerkezet meghibásodott és maga alá gyűrte Rennert. 

Kétszer is műteni kellett 

A Marvel sztárja tompa mellkasi sérülést és nyílt törést szenvedett a lábán, valamint rengeteg vért veszített, a borzalom után pedig kétszer is meg kellett műteni. Renner ezt követően, január 4-én posztolt a  kórházi ágyából, az Instagramra feltöltött bejegyzésében köszönetet mondott mindenkinek, aki a jókívánságaival támogatja ebben a nehéz időszakban. 

A történtekkel kapcsolatosan Darin Balaam Washoe megyei seriff később sajtótájékoztatót tartott, ahol elmondta, Renner egy hat és fél tonnás hókotró segítségével takarította el a havat az útról, majd kiszállt a munkagépből, hogy beszéljen a kocsiban ülő családtagjával, a hókotró azonban gurulni kezdett. Renner ezt követően megpróbálta megállítani a gépet, az azonban elütötte és maga alá gyűrte. A seriff hagnsúlyozta, hogy a vizsálat szerint baleset történt.

Hosszú az út a teljes felépülésig

Most, egy, a színészhez közel álló forrás a People magazinnak elmondta, Jeremy sokkal jobban van, pozitívan halad, ám a teljes felépüléséig még hosszú az út. Jeremy egyébként rengeteg támogatást kapott az utóbbi napokban, kollégái és színésztársai is jobbulást kívánnak neki, többen a közösségi oldalon keresztül üzentek neki. 

Születésnap a kórházban

Renner a születésnapját  is a kórházban töltötte, ugyanis január 7-én ünnepelte azt. A színész számtalan üzentetet kapott aznap, egy, a számára készített videót még az Instagram történetében is megosztott. A felvételen egy chicagói sport- és tehetséggondozó központ gyerekei énekelnek neki a szülinapja alkalmából. 

Nagyon szeretlek benneteket. Köszönöm. Dalra fakasztottátok a lelkemet

– írta akkor a videó alá Renner. 

A színészt egyébként kollégája,  Chris Evans  is felköszöntötet, aki egy különleges üzenetet osztott meg Instagram-történetében. A világ legszexibb pasija egy fekete-fehér képet tett közzé kettejükről, amin boldogan, teli szájjal nevetnek. 

Boldog születésnapot a legkeményebb srácnak, akit ismerek. Nagyon sok szeretetet küldök neked

– írta a bejegyzésben Evans. 

(via)