Sophie Turner és Joe Jonas 4 év házasság után a válás mellett döntöttek. A szakításról már pletykáltak a lapok, pár nappal ezelőtt mindkét fél közleményt tett közzé, amin elárulták, valóban elválnak. Azóta pedig már az is kiderült, mi jelentette a legnagyobb problémát.

Joe Jonas és Sophie Turner házassága nem volt tökéletes 

A sztárpár kapcsolata szinte tökéletes volt, hiszen minden fotón, videón nagyon kiegyensúlyozottnak tűntek. Hetekkel ezelőtt Sophie Turner még ott bulizott Joe Jonas koncertjén, és együtt hagyták el a helyszínt. 

Ezután jelentek meg arról hírek, hogy Joe Jonas szeretne elválni, mivel nem tudja elviselni Sophie életmódját. A források szerint az énekest zavarta, hogy a színésznő az utóbbi időben többet volt távol, és a bulizásokkal sem értett egyet. Ezt egyik fél sem erősítette meg, ám most újabb hírek láttak napvilágot, megszólalt a sztárpár egyik barátja, aki elárulta, hogy Sophie sokszor úgy érezte magát, mintha börtönben lenne. 

A TMZ-nek nyilatkozó források elárulták, hogy Sophie nagyon egyedül érezte magát, miután megszületett a gyermekük. Sokszor úgy érezte Joe magára hagyta, emellett nyomasztotta, hogy jelenjen meg vele bizonyos eseményeken közvetlenül a szülés után.

Egyértelművé tette, hogy kényelmetlenül érzi magát. Nem akart ott lenni

– mesélte a forrás. Majd hozzátette azt is, hogy Joe az egyik alkalommal megjegyzéseket tett a feleségére, amikor nem volt hajlandó vele elmenni egy eseményre. A források szerint Joe Jonas nem figyelt arra, hogy Sophie mit szeretne, és kicsit sem támogatta a szülés után. 

Közleményt adtak ki 

Az egykori sztár az Instán jelentette be, hogy a házasságuk valóban véget ért. A közlemény kiadása óta még nem szólaltak meg. 

Négy csodálatos házassági év után kölcsönösen úgy döntöttünk, hogy békésen véget vetünk a házasságunknak

– áll a közleményben, majd hozzátették, hogy a gyermekeik védelmének érdekében nem szeretnének nyilatkozni. A közlemény szerint közös döntés volt, ezzel szerették volna eloszlatni a pletykákat, hogy Joe döntött a válasz mellett. 


Via