Sokan aggódnak most a koronázás előtt! Kamilla királyné nem volt ott a péntek esti fogadáson a Buckingham-palotában, ahol Károly király, Vilmos herceg és Katalin hercegné a politikai vezetőkkel találkoztak. Most mindenki azt találgatja, hogy vajon a brit uralkodó felesége, miért hagyott ki egy ilyen fontos eseményt a nagy nap előtt. 

Talán beteg?

Az internetezők azt találgatják, hogy Kamilla királyné talán pont lebetegett a koronázás előtt, és azért pihent péntek este, hogy szombatra egy kicsit jobban legyen. A brit uralkodó felesége néhány hónappal ezelőtt másodjára is elkapta a koronavírust, de azt enyhe tünetekkel átvészelte.

Mi történhetett Kamilla királynéval?

- tette fel a kérdést egy internetező.

Reméljük jól van, bármi is történt. Szegény. Milyen rossz időzítés

- szólt hozzá valaki más.

Ezt mondta a Buckingham-palota

A Buckingham-palota azt a választa adta, hogy a fogadást Károly király tartotta, ezért Kamillának nem volt formális szerepe, de mindenesetre érdekes, hogy egy ilyen fontos eseményt, miért hagyna ki ok nélkül. Katalin hercegné egyébként tündökölt a kék ruhájában, és rengeteget beszélgetett az amerikai elnök, Joe Biden feleségével. Jill Biden az unokája, Finnegan Biden társaságában érkezett meg Londonba.

Getty Images/WPA Pool

Via