Az interneten több százezer fotó kerint Katalin hercegnéről, ami egyet jelent: ha valaki kellően szemfüles, olyan képanyagokra bukkanhat, amelyek szinte sokkolják az embereket. Katalin hercegné nem járt mindig zárt cipőben és hosszú szoknyában, és a jó bulikat sem vetette meg.

Katalin hercegnéről nehéz elképzelni, hogy az éjszaka királynője

Katalin hercegné stílusát, öltözködését mindig nagy figyelem övezi. Az az elegancia és kifinomultság, ami őt jellemzi sok nő álma. Gyönyörű ékszerek, kifogástalan ruhatár, makulátlan no makeup makeup. Nem volt ez azonban mindig így, ezt pedig alátámasztják a nemrég nyilvánosságra került fotók, amelyek 2006 és 2008 között készültek, és amelyeken jól látható: akkoriban még Kate Middleton kicsit máshogy öltözködött, és kicsit jobban falta az életet!

Katalin hercegné kedvenc szórakozóhelyei a Boujis és a Mihiki voltak. Nem meglepő, hiszen a 2000-es évek elején ezek a bárok voltak a királyi család tagjainak kedvenc helyei. Általában az elkőkelőségek pezsgőt, vodkát és maracujás koktélokat rendeltek. Nem volt az sem meglepő, ha valaki többet ivott a kelleténél, ám a díszes vendéglista miatt azzal mindenkinek tisztában kellett lennie, hogy a paparazzik körül vették a helyet estéről estére. 

Vilmos herceggel imádták a jó partikat

A fotókon természetesen feltűnik Vilmos herceg is, aki mint jól látható, szintén imádta a szórakozással töltött estéket. Több fotón is tisztán látszik, hogy a mára három gyerekes szülők is előszeretettel fogyasztották a prémium koktélokat. 

Az emberek pedig nem vetik meg őket, több mint 600 ezren kedvelték már a mára virálissá vált videót, amely a bulikon készült fotókból áll össze. Címnek pedig csak annyit adtak, hogy party hard! Lássuk, mit is jelent ez Katalin hercegné és Vilmos herceg számára:

Via