A királyi családon belüli viszonyok mindig is foglalkoztatták az embereket. Nem meglepő, hiszen ellentétekből, botrányos veszekedésekből nincs hiány, pedig kötelességük azt mutatni, hogy minden rendben. Katalin hercegné a legbékésebbnek tartott családtag, ám nála is van, hogy elszakad a cérna.

Katalin hercegné sem szeret mindenkit

Katalin hercegné a tökéletes választás a királyi család sarjainak. Ragyogó szépsége, nyugodt és békés természete, gyengéd kedvessége egy pillanat alatt levette a lábáról a világot. Nem lenne meglepő, ha a hétköznapokban is konfliktuskerülő lenne. Pedig ez egyáltalán nem így van. A béke mellett nagyon fontos számára az őszinteség és az egyenesség, ezért pedig sokszor bármire képes, akár a jól működő emberi kapcsolatait is feladja érte. 

Harry herceggel kifejezetten jó viszonya volt Katalin hercegnének. A lázadó herceg mikor végre szerelemre talált, számított is sógornőjére. A mindig mindenkivel kedves Katalin hercegné azonban egyáltalán nem találta a közös hangot Meghan Markle-lel.

Harry hercegnek elege lett abból, ahogyan szerelmével bánnak

Harry herceg és Meghan Markle már az esküvőre készültek, amikor kirobbant az első komolyabb botrány a családon belül. Harry herceg azt sérelmezte, hogy a család nem elég elfogadó, nyitott és kedves szíve választottjával. Amikor panaszának hangot adott, név szerint ki is emelte Katalin hercegnőt, hozzátéve, hogy lehetne kicsit barátságosabb jövendőbelijével.

Ez pedig egy kisebb lavinát indított el, a két fél barátságát azóta sem lehetett helyrehozni, Meghan Markle kapcsolata pedig lassan, de biztosan a család szinte minden tagjával megromlott. Meglepő lett volna, ha nem Katalin hercegnét vallják minden konfliktus kiindulópontjának.

Via