Meghan Markle egzotikus szépségét nem lehet megkérdőjelezni! Az tehát biztos, hogy szerencsés géneket örökölt, de az ápolt külsőért Katalin hercegnéhez hasonlóan ő is nagyon sokat tesz: rendszeresen használja például ezt az itthon is kapható halolajat és a szempilláit is jobbnál jobb szempillaspirálokkal festi ki.

Meghan Markle arca drasztikusan megváltozott 

Meghan Markle mindezek ellenére drasztikus változásokon esett keresztül – már, ami a külsejét illeti. Szó sincs róla, hogy őrült plasztikai műtéteken vagy más bizarr szépészeti beavatkozásokon esett volna keresztül, azonban van valami rajta, ami alaposan megváltozott azóta, hogy Harry herceg felesége lett.

Az a valami pedig nem más, mint a szemöldöke! Meghan Markle ugyanis keresztül esett azon a perióduson, mint a legtöbb huszon- és harmincéves, akikhez hasonlóan ő is hihetetlenül vékonyra és ívesre szedte a szemöldökét tinikorában. Most viszont szerencsére teljesen máshogy néz ki!

Sokkal fiatalosabb és szebb a megjelenése

Bár Meghan Markle világéletében egzotikus szépség volt, a képekre nézve egyértelmű, hogy előnyeire változott: ez pedig nagyon köszönhető annak, hogy visszanövesztette a szemöldökét és a túlszedett, íves fazonokhoz képest inkább egy lágyabb és egyenesebb formát választott az évek folyamán.

A szakértők szerint a régen készült képek egyenesen sokkolóan néznek Meghan friss képei mellett, azonban arról szó sincs, hogy rosszul festene, sőt! A vastag szemöldök hihetetlenül fiatalítja Meghan Markle-t, aki egy évvel még idősebb is Katalin hercegnénél, tehát már 41 éves!

Meghan Markle egyszerűen álomszép

Meghan szemöldöke egyébként mindig szép volt, de az utóbbi időben hihetetlenül jó lett a formája: Erzsébet királynő jubileumi ünnepségén például a csodájára jártak a mesés szemöldökének és sminkjének, aminek hála úgy nézett ki, mint egy világszépe. 

A sminkesek és a szakértő kozmetikusok szerint Meghan szemöldöke a tökéletes példa arra, hogy a vastag, lágyan ívelt szemöldök fiatalítja a megjelenést, ezért mindenkit arra bíztatnak, hogy növesszék meg azt, mert éveket nyerhetnek vele. 

Szavazás

Via