Bár a Met-gála hetekkel ezelőtt lezajlott, azóta is mindenki Kim Kardashianról és a ruhájáról beszél. A valóságshow-sztár ugyanis Marilyn Monroe ikonikus ruháját viselte, amiben a színésznő 1962-ben Kennedy elnöknek adott szerenádot. És ahogy azt vélhetően Kim eredetileg is szerette volna, hatalmas balhé kerekedett az ügyből. Sokan úgy gondolták, hogy nem méltó a ruha viselésére, mások azon akadtak ki, hogy nagyobb méretei miatt tönkreteszi a ruhát.

Nos, utóbbiban van némi igazság... Nemrégiben ugyanis napvilágot láttak olyan fotók, amik alapján joggal hihető, hogy bár csak 5 percig viselte Kim  az estélyit, abban mégis visszafordíthatatlan károk keletkeztek.

Hogy jön ide a fogyás?

Kim a gála előtt kőkemény diétába kezdett, és 3 hét alatt 7 kilótól szabadult meg, csak azért, hogy beleférjen a történelmi estélyibe! Ezért egyébként többen be is szóltak neki, mivel nem egészséges ilyen rövid idő alatt ennyit fogyni.

Nem azt mondtam, hogy »hahó, mindenki, miért nem fogytok le ti is ilyen rövid idő alatt?« Számomra ez olyan volt, mint amikor Christian Bale lefogyott egy filmszerepért, és az is elfogadható volt. Még Renée Zellweger is hízott egy szerep miatt. Nálam totál ugyanez a helyzet

– árulta el Kim a Today műsorában.

A valóságshow-sztár egyébként nem állt le a Met-gála után! Annyira bejött neki az életmódváltás, hogy azóta még három kilót fogyott, és azt is elárulta, hogyan!

Azóta is nagyon egészségesen táplálkozom. Összesen majdnem 10 kilót dobtam le. Nem igyekszem már többet fogyni, de energikusabb vagyok, mint valaha! Rengeteg cukrot és gyorskaját iktattam ki, észre sem vettem, mennyi olajban sült dolgot ettem. Teljesen megváltoztattam az életmódomat

– magyarázta.

Via