A híresség egy beszélgetés során mesélt a nehézségeiről, és elárulta, hogy melyek a legnagyobb kihívásai az életben. Kim Kardashian beszélt a gyereknevelésről, és arról, hogy sokszor sír esténként. 

Kim Kardashian őszintén mesélt a nehézségeiről

A celebnek négy gyereke van, akik még az exférjétől, Kanye Westtől születtek. A sztárpár válását tavaly véglegesítették, a gyerekek kapcsán pedig azóta is sok a vita. Kim most az anyaságról, és a gyereknevelésről beszélt a On Purpose With Jay Shetty című podcastben. 

Mindenki azt mondja, hogy a napok hosszúak, az évek pedig rövidek, ennél nincs is pontosabb kijelentés

– vezette fel a dolgokat Kim, majd elárulta imád anya lenni, de sokszor nagyon nehéz a dolog. Úgy érzi, mintha egy őrültekházában élne, mindegyik gyereknek egyszerre van rá szüksége, ami megnehezíti a hétköznapokat. A reggelek mindig kaotikusak, ezért is fontos a reggeli edzés, mivel az csak róla szól, ilyenkor rendezni tudja a gondolatait.

Teljes őrület, főzés, rohangálás. Nagyon durva. Ezért van szükségem a reggeli edzésre, csak hogy felkészülhessek a két órán át tartó őrületre.

Kim elárulta, hogy nagyon sokat tanított neki az anyaság saját magáról. Fejlődött, manapság már bizonyos dolgokról teljesen másként gondolkodik, mint korábban. 

Azt mondanám, hogy a nevelés az, ami a legtöbbet tanított magamról. Ez volt a legnagyobb kihívás. Vannak éjszakák, amikor álomba sírom magam. Nincs ott senki. Például én vagyok a jó és rossz zsaru. Szóval ez határozottan kihívás. 

A celeb elárulta, hogy jelenleg azon dolgozik, hogy kicsit erősebb, határozottabb legyen az élet minden területén. 

Még mindig nagy a feszültség

Kanye West és Kim Kardashian között az ellentétek még nem simultak el. Korábban a rapper szeretett volna kibékülni a hírességgel, de a kapcsolatuk mégis válással végződött. Ezután következett a gyermekelhelyezés, ami hatalmas vitát váltott ki. Kanye azóta többször is kritizálta Kim nevelési módszereit, általában North TikTok videó miatt szólalt meg. 


Via