Kim Kardashian is részt vett a Met-gálán, a Playboy-covert koppintó ruháján kívül pedig azért is beszél most mindenki róla, mert egy kínosnak tűnő találkozóban is része volt az eseményen. 

Kim Kardashian és Pete Davidson mellett más is részt vett a beszélgetésben

Kim Kardashian és Pete Davidson, akik 2022 augusztusában szakítottak, hétfőn hosszú idő után újra találkoztak, méghozzá a 2023-as Met-gálán. Fontos esemény ez mindkettőjük életében külön-külön és kapcsolatukat vizsgálva is, ugyanis tavaly még a múzeum lépcsőjén csókolózva élvezték a világhírű eseményt. 

Idén már kevésbé romantikus hangulatban telt a gála, mostanra ugyanis mint exek kellett egymásra nézniük az előkelő eseményen. Kim Kardashianek és Pete Davidsonnak úgy tűnik, még ha kicsit kellemetlen is a viszontlátás, sikerült jóban maradniuk, és a tiszteletköröket lefutva, hajlandóak voltak pár szót is váltani. 

Ami még furcsábbá tette az esetet: Usher is jelen volt harmadikként a nagy találkozón, a rapper, aki nemrég a koncertjén még szerenádot is adott a reality-sztárnak, és akivel akkor minden lap összehozta.

Barátok maradtak a szakítás után

Kim Kardashian minden évben a Met-gála egyik főszereplőjévé válik. 2022-ben Marilyn Monroe ikonikus ruháját viselte az eseményen, akkor még Pete Davidson segített neki, hogy fel tudjon menni a szűk ruhában a lépcsőn. 

A páros egyébként 9 hónapig járt, és a Saturday Night Live forgatásán melegedtek össze, amikor a realitysztár 2021 októberében egy epizód házigazdája volt. 

2022 augusztuban döntöttek a szakítás mellett, ám a hírek akkor arról számoltak be, hogy sikerült barátoknak maradniuk. Nos, az idei Met-gálás beszélgetés abszolút alátámasztja!

via