Hihetetlen ügybe keveredett Kim Kardashian és egykori sógora, Scott Disick. A két valóságshow-sztárt 40 millió dollára perelték, mert luxusnyereményeket hirdettek az Instagramon, amelyek állítólag egy hamis lottócsalás részei.

Csalogató nyeremények

A versenyen résztvevők állítólag esélyt kaptak arra, hogy nyerjenek olyan tárgyakat, mint például első osztályú jegyek Los Angelesbe, három éjszakás tartózkodás Beverly Hillsben, vagy akár 100 000 dollár.

Kamu volt

A sorsolást szervező céghez, a Curated Businesseshez közel álló források csütörtökön azt mondták a TMZ-nek, hogy voltak valódi nyertesek, és megvan a papírjuk ennek bizonyítására.

A perben azonban a felperesek – akik részt vettek a versenyeken, de nem nyertek - azt állítják, hogy a két sztár, valamint a cég azért szervezték a versenyeket, hogy eladják személyes adataikat hirdetőknek.

A többiek is népszerűsítették 

Nagyon úgy tűnik, hogy a balhét Kim és Scott viszik el, de a család többi tagja is belekeveredett a botrányba. Khloé, Kris, Kourtney és Kylie Jenner szintén segítettek a népszerűsítésben a közösségi oldalaikon. Azonban Kourtney Kardashian exe, Scott Disick volt a főszervező. A felperesek állítólag 20 millió dollárt követelnek Kimtől és Scott-tól is. 

Via