Király Viktor nagyon nehéz időszakon van túl, hónapok óta küzd felesége kegyeiért, és sokat tesz azért, hogy ne fusson zátonyra házassága.

Király Viktor házassága ismét rendben van

Végre bíztató hírek érkeztek Király Viktorról és feleségéről. Ugyan az elmúlt másfél év inkább a nehézségekről szólt, nagyon úgy tűnik, hogy sikerült megbeszélniük minden problémájukat, és innentől már csak a boldogságra kell koncentrálniuk.

Korábban már közös nyaralásra is elmentek, kikapcsolódással megpróbálták megoldani a mosolyszünetet. Most úgy tűnik, már nem csupán a nagy eseményeknél tudnak újra közös hullámhosszra kerülni.

Lezárták a múltat

Nagy döntést hozott az ismert szerelmespár, mint kiderült, Király Viktor visszaköltözik feleségéhez és kisfiához, és ismét együtt töltik a mindennapokat a közös családi házukban.

Király Viktor többször is hangot adott annak, mennyire megviseli a párkapcsolati válság, és soha nem titkolta, hogy ő az a fél, aki nagyon szeretné rendbehozni a házasságát. Király-Virág Anita pedig azt nem titkolta, hogy nem hajlik annyira a megoldásra, és még arról is szót ejtett, hogy az énekes családja képtelen őt elfogadni.

Úgy tűnik be, a szerelmesek készek búcsút inteni a nehézségeknek, és abban bíznak, hogy együtt mindent akadályt legyőznek majd.

via