Király Viktor eddig nem sokat beszélt a párkapcsolati nehézségeiről, de most megtörte a csendet.

Király Viktor először beszélt a párkapcsolati válságról

Mindenki csak találgatni tudott, mi történt Király Viktor és felesége, Király-Virág Anita között. Később kiderült, eltávolodtak egymástól, és véget ért a házasságuk. Ezt a feleség egy Instagram-posztban jelentette be, ám a történet itt nem ért véget.

Egyre több bejegyzésben szúrhatták ki őket együtt a követőik, mint kiderült, még nyaralni is közösen mentek. Most pedig maga az énekes, Király Viktor szólalt meg a Hot! magazinnak, min is mentek keresztül az elmúlt időszakban.

Már tudja, mi lehetett a baj

Több szempontból is hullámvasút volt a tavalyi év, érzelmileg és szakmailag is. Hatalmas teljesítményt tettünk le az asztalra, hiszen megtartottuk a tizenöt éves jubileumi koncertemet, ami brutálisan sikerült! Magánéleti szempontól viszont hullámvölgyön mentünk keresztül, ami azért is érdekes, mert soha nem mondtuk ki, hogy elválunk Anitával, maximum annyit, hogy hullámvölgyben van a kapcsolatunk, most viszont szépen haladunk pozitív irányba.

Király Viktoréknak még nem sikerült teljesen rendbe hozni a házasságukat, de már vannak elképzeléseik arról, korábban mit ronthattak el. 

Hat éve vagyunk együtt, eddig elég nyíltan beszéltünk a kapcsolatunkról a világnak, s van egy olyan érzésem, hogy ez is az okozója lehetett annak, hogy veszélybe került a házasságunk.

via