Kourtney Kardashian és Travis Barker a gender reveal partit sem aprózták el. 

Tippeltek a vendégek a baba nemére

Az éppen állapotos Kourtney Kardashian bepillantást engedett a rajongóinak a rock 'n' roll témájú, gender reveal partijába, amelyen természetesen hihetetlen luxus uralkodott. 

A pár, akik szombaton bejelentették, hogy fiút várnak, elhívták családjukat és barátaikat, hogy megünnepeljék kis rocksztárjukat. Természetesen nem csupén ez a parti sikerült nagyon extrára, hanem maga a bejelentés is, mely során Kourtney Kardashian egy táblát tartott a magasba a Blink182 egyik koncertjén. 

Kardashian házát ezüst csillag és fekete szív formájú léggömbök díszítették, valamint rengeteg virág, amint az az Instagram Story-ban vasárnap megosztott videókon is látható.

Cuki sütik, eldobható fényképezők

Amikor a vendégek megérkeztek, helyet foglaltak egy asztalnál, és rózsaszín vagy kék karszalagot kaptak attól függően, hogy mire tippelnek, vajon milyen nemű lesz a baba. 

Természetesen trendi polaroid képek is készültek, a vendégek korlátlanul használhatták az azonnal képet nyomtató gépeket. 

Legyen egy emlékünk erről a turnéról is. Készíts egy képet, és hagyj rajta egy üzenetet nekünk

— írta le kérését a gépek mellé a sztárpár. 

Természetesen vegán menüvel várták a vendégeket, de nem volt hiány szemkápráztató desszertekből sem: apró fekete szívecskékkel borított tortát is hoztak, de voltak mikrofon alakú sütik is. 

Stílusosan, egy dobfelszerelésnél ülve fedték fel, hogy az új családtag kisfiú.

via