Tegnap Khloé Kardashian orrát keresték, ma Kylie Jenner száját találták meg a rossz nyelvek. A realityklán legifjabb tagja egy TikTok-videót posztolt, ennek alapján indultak be a találgatások.

Több kommentelő is kiszúrta, hogy Kylie Jenner ajkai mintha nagyobbak lennének a szokottnál. Az egyikük a meglepetésének a következő kommenttel adott hangot:

azok az ajkak, ne már!

Kylie Jenner nem nagyon szokott csevegni a kommentelőivel, de ennek az illetőnek mégis válaszolt egy elég csípőset. A következőket írta:

az a filter, de azért csak nyugodtan!

Vagyis azt, hogy „it's the filter but go off”, de kerestünk valami passzentos, megközelítő magyar fordítást. Mindenesetre ezek után már azon hökkentek meg a kommentelők, hogy Kylie Jenner visszaszólt egy beszólónak. Valaki meg is írta, hogyan érezné magát a letromfolt kritizáló helyében:

én ezek után sírva bújnék el az ágyban!

Nem a szája a legfontosabb

Nincs túl sok értelme celebeknek beszólogatni a közösségi médiában, de ami főleg biztos, az az, hogy a most 25 éves influenszerkirálynővel nem az a legnagyobb probléma, hogy természetellenesen néz ki a szája a TikTokon. A Celebrity Jets nevű Twitter robbantott egy másik bombát a napokban, ami szerint Kylie Jenner Kalifornián belül a legrövidebb távokon is magánrepülővel közlekedik: a múltkor például egy 17 perces utazása volt. (A tweet eredetileg mindössze 3 percet írt, de aztán kiderült, hogy 3 helyett igazából 17 perces volt az út, ami persze még így is rettentő rövid.)

Szóval amikor legközelebb a szemetet szortírozod, közben nyugodtan gondolj arra, hogy amíg te mindent megteszel, hogy az életed minél kevésbé terhelje a környezetet, addig Kylie Jenner egyetlen tökfölösleges repcsizése rögtön semlegesíti is az erőfeszítéseid eredményét. Hiába, Kylie Jenner nem fog egy autóban szorongani, ha helyette repülőzhet is (mert természetesen a tömegközlekedést a Kardashian-családdal egy mondatban említeni ki merészelné).

Via