Különleges fotók készültek Kylie Jennerről, a képeken egy nagyon szexi bőrfelsőben látható, amivel még a rajongókat is meglepte. Az egészen apró felső nem sokat takart, talán még sosem viselt ennyire extravagáns szettet. 

Kylie Jenner felsőjéről beszél most mindenki 

A celeb stílusa sokat változott az elmúlt időszakban, egyre kevesebb alkalommal visel szexi darabokat. Főként elegáns, vagy éppen meghökkentő szetteket szokott felvenni, de most visszatért az egyik kedvencéhez, a bőrhöz és egy nagyon apró felsőt kapott magára. 

A fotók egy fotózáson készültek Kylie Jennerről, az új sminkkollekciójához csináltak pár képet és videót. A fanok figyelmét persze nem kerülte el az egészen apró felső, és persze a hasizma, ami kivillant a szettjéből. 

Kylie felsője egészen kicsi volt, még a dekoltázsa is kivillant belőle. A fekete felső mellett egy arany színű ruhát is felvett, ami szintén elnyerte a fanok tetszését. A rajongók egyébként imádták a szettjeit, rengeteg kommentet kapott, a legtöbben leírták, mennyire csodás formában van. 

A celeb szettjeit az elmúlt hónapokban nagyon sokan dicsérték. Nem is olyan régen Párizsban volt, ahol nagyon sok divatbemutatón részt vett. Az összeállításai pedig sokakat megleptek, de minden alkalommal káprázatos szettekben jelent meg


Via