Még mindig meg tudja lepni az embereket Kylie Jenner, aki most nem egy botrányos szettjével vagy túlságosan szexi szettjével okozott feltűnést. Posztolt egy sminkes videót, amiben megvillantotta az elképesztő hasizmát! 

Imádják Kylie Jenner új videóját az emberek 

Bár Kylie a sminkje miatt posztolta a videót, a rajongói figyelmét inkább az ragadta meg, hogy mennyire szexi a felvételen. A celeb csak egy bézs szettet viselt, kifejezetten átlagos az összeállítás, de kivillant belőle a hasizma. Ez pedig hatalmas megdöbbenést váltott ki a rajongókból. 

kylie-jenner-2024
Instagram/@kyliejenner

Kylie korábban is nagyon csinos volt, figyelt az alakjára, de az új videóján hihetetlenül izmos, feszes a hasa. Látszik, hogy az utóbbi időben sok időt töltött az edzőteremben, mivel teljesen átalakult a teste. Sokkal vékonyabb, mint pár hónappal ezelőtt, és nem csupán fogyott, de izmosabb is lett, a hasizma tényleg nagyon látványos

kylie-jenner-2024
Instagram/@kyliejenner

A rajongók pedig valósággal imádták a videót, nagyon sok komment érkezett alá, és a legtöbben nem Kylie sminkjét, hanem az izmos hasát dicsérték. A teljes videóját itt nézheted meg

Ez az arc, ez a test! Tökéletes

– áradozott egy rajongó. 

Még sosem néztél ki jobban, imádom!

– üzenete egy másik netező. 

Kylie egyébként korábban a New York Times nevű lapnak beszélt arról, hogy sosem érezte azt, hogy elfogadnák az emberek a külsejét. Mindig találtak rajta valamit, amit kritizálni tudtak, ez pedig lelkileg is megviselte. Az utóbbi időben ez azonban megváltozott. 

Évek óta nem érzem úgy, hogy az arcomat vagy a külsőmet elfogadnák. Senki nem tud most már olyat mondani, ami bántana. 


Via