Az 57 éves Linda Evangelista elmondta: boldog, hogy maga mögött tudhatja az ügyet, és végre új fejezetet kezdhet. 

A nyolcvanas-kilencvenes évek szexszimbóluma 50 millió dolláros kártérítést követelt a perben, azt állítva, hogy a Zeltiq Aesthetics Inc. által alkalmazott eszköz és a CoolSculpting eljárása hat évvel ezelőtt „brutálisan eltorzította”, és pont az ellenkezőjét tette, mint amit ígért - írja a Daily Mail. 

Linda közösségi oldalán jelentette be, hogy végre pontot tett az ügy végére. 

Várom, hogy végre jöjjön életem következő fejezete, és boldog vagyok, hogy magam mögött hagyhatom ezt az egészet. Őszintén hálás vagyok a támogatásért, amit kaptam

– írta.


Mi történt Linda Evangelistával? 

A kriolipolízis, azaz zsírfagyasztás extrém hideget használ a zsírlerakódások csökkentésére, a módszer pedig sejthalált okoz a szövetekben.

Linda esetében azonban a zsírsejtek nem zsugorodni, hanem növekedni kezdtek. Az orovosok akkor helyrehozhatatlan paradox zsírsejt-hiperpláziát állapítottak meg nála, ami a beavatkozás nagyon ritka, de súlyos mellékhatása.  A testén dudorok keletkeztek, és a célzott területek inkább nőttek, mint zsugorodtak, ami az esztétikai problémán túl erős fájdalommal is járt. 

A paradox zsírsejt-hiperplázia nemcsak a megélhetésemet tette tönkre, hanem mély depresszióba, szomorúságba és az önutálat legmélyebb bugyraiba taszított

– nyilatkozta akkor. 

Visszatért 

Linda 2016-os  beavatkozása  óta először tért vissza a modellkedéshez: egy vadonatúj Fendi-reklámhoz pózolt, miközben a márka közelgő divatbemutatóját népszerűsítette.

Via