Kivételt tett Lisa Marie Presley ritkán látott öccse: Navarone Garcia. A 35 éves zenész ritkán mutatkozik a médiában, a családjával is ritkán jelent meg nyilvános eseményeken, így bizony sokan nem is tudják, hogy Priscilla Presley az édesanyja. 

A nagy korkülönbség

Navarone és Lisa Marie sosem álltak nagyon közel egymáshoz. A férfi szerint ennek az is lehet az oka, hogy nagy volt a korkülönbség köztük, hiszen az énekesnő-dalszerző már felnőtt volt, amikor a testvére megszületett. Néhány évvel később Lisa Marie is édesanya lett. 

Egy régi fotóval búcsúzott 

Navarone néhány héttel ezelőtt egy megható posztban búcsúzott a testvérétől. A posztjában is leírta, hogy sajnálja, amiért nem alakult jobban a kapcsolatuk, de ettől függetlenül szereit. A bejegyzésében azt is leírta, hogy reméli Lisa Marie most már az édesapja, Elvis Presley és a fia, Benjamin Keough mellett van. 

Drogproblémái voltak

Nem Lisa Marie volt az egyetlen, aki a drogok fogságába esett többször is. Navarone szintén szenvedélybetegséggel küzdött, heroinfüggő volt. Néhány évvel ezelőtt sikerült jó útra térnie, miután találkozott az édesapja családjával Brazíliában. A zenész édesapja Marco Garibaldi, aki 2006-ig élt kapcsolatban az édesanyjával. Kiderült, hogy ma már nem tartják a kapcsolatot az apjával.

Csak semmi Elvis

Navarone azt is elárulta, hogy az édesanyja, Priscilla sosem hallgathatta a volt férje, Elvis Presley zenéjét, mert Marco Garibaldi megtiltotta neki. Valószínűleg ebben némi féltékenység is közrejátszhatott, annak ellenére, hogy Elvis 1977-ben elhunyt. 

Jóban van Lisa Marie lányával

Navarone és Lisa Marie lánya, Riley Keough majdnem egyidősek. Kiderült, hogy közeli kapcsolatot ápolnak, valamint azt is elmondta, hogy a színésznő sokat segít a húgainak ebben a nehéz időszakban. 

Riley nagyon jól bánik az ikrekkel

- mondta Navarone Garcia.

Néhány évvel ezelőtt egy gyerekkori fotót is közzétett a zenész, ahol ő és Riley Keough együtt pózoltak:

Nem volt ott az esküvőn a nővére

Navarone Garcia és a felesége, Elisa Achilli 2022 februárjában házasodtak össze Svájcban. Priscilla Presley elutazott az esküvőre, de valamilyen oknál fogva Lisa Marie Presley nem ment el. 

Via