Bella Hadid friss fotókat töltött fel magáról, amelyben megmutatja, hogy milyen kemény harcot vív a Lyme-kórral. 

Édesanyja volt a támasza

Az a kis én, aki régen annyit szenvedett, most nagyon büszke lenne rám, mert nem adtam fel

— írta Bella Hadid legújabb Instagram-posztjában, amelyben új fotókat töltött fel az elmúlt időszakból.

A szupermodell köszönetet mondott édesanyjának, aki végig mellette állt ebben a nehéz küzdelemben. Elmondása szerint ő volt a biztos pont, aki kitartott mellette, soha nem hagyta el, megvédte, támogatta, és mindvégig hitt benne.

De azt is elárulta, hogy az adminisztratív folyamatokban is nagy segítségére volt az anyukája, aki az összes kórházi dokumentumát őrizte, és segített a kórházi folyamatok elintézésében is.

A modell édesanyja pontosan jól tudja, hogy Bella Hadid min megy keresztül, hiszen magát Yolandát is Lyme-kórral diagnosztizálták 2012-ben, amíg a Beverly Hills-i luxusfeleségek sorozatot forgatták.

Már a visszatérést várja

Bella Hadid elmondta, hogy annyira megviselték a történtek, hogy még beszélni is nehéz róla, ám a kimerítő betegség, és a fájdalmas kezelések ellenére, ha visszamenne az időben sem változtatna a dolgokon, mert ennek így kellett alakulnia.

Még egyszer megvívná ezt a csatát, mert úgy érzi, ez tette azzá az emberré, aki ma lehet. Ettől függetlenül, azt nyilatkozta, hogy lehetetlennek gondolta, hogy valaki ennyire szomorú és beteg legyen, és álmában sem gondolta volna, hogy egy ember ilyen mélységeket élhet meg. 

Megpróbáltam a lehető legpozitívabban nézni a dolgokat, bármennyire is fájdalmas volt ez az élmény. Úgy érzem, most világosodtam meg igazán, életem egyik legmeghatározóbb élménye volt, amely során egyébként új terveim lettek, megváltozott a gondolkodásom, és új barátságokat is szereztem. Vissza fogok térni, amikor készen állok rá, mert nagyon hiányoznak a rajongóim, és nagyon szeretem őket.

via