A Grammy-gála után Madonna alaposan kapta a kritiákat a rajongóktól, a legtöbben ugyanis azt mondták, hogy az énekesnő arca felismerhetetlen volt. A pop koronázatlan királynője ezt követően egy hosszabb Instagram bejegyzésben reagált, amiben azt írta, úgy érzi, a nőgygyűlölők bántják az arca miatt. 

Cselves csók

Az  énekesnő azonban tovább borzolta a kedélyeket, ugyanis a közösségi oldalán megosztott videóban jól látható, ahogy nyelves csókot vált a Grammy-díjátadó kulisszái mögött a 32 éves Jozzyval. A vad videómontázson egyébként feltűnik Sam Smith, Cardi B, DJ Honey Dijon és Ab-Soul rapper is. 

A rajongók szomorúak 

Persze a kommentelők ezt sem hagyták szó nélkül, többen a hozzászólásban fejtették ki a véleményüket: 

Régen nagyra becsültem Madonnát, mint valaki, aki erős és művészetet teremt és ez a művészet viszi előre. Hihetetlen nő és művész, de rossz irányba változott. Úgy tűnik szüksége lenne a szeretteire, hogy közbelépjenek és segítsenek neki. Valakinek segítenie kellene neki, mielőtt tönreteszi mindazt, amit elért. Szerintem fel sem fogja, milyen sokkoló a megjelenése. Régen imádtam, de cserbenhagyta önmagát és a rajongóit, olyan emberré vált, aki a lúzerek irányzatát követi. Méltósággal kellett volna megöregednie, de úgy döntött olyat próbál bizonyítani, amit nem kellene neki. 

– írta az egyik követője.  

Instagram/Madonna 

(via)