Nem nyugszanak az internetezők, Madonna továbbra is céltábla, akit előszeretettel támadnak a kommentelők a vasárnapi  Grammy-díjátadós megjelenése  miatt. 

Madonna újabb botrányt okozott

Kiakadtak az emberek Madonna külsején. Ugyan mindenki megszokhatta már, hogy él-hal a plasztikáért, az sokakat megdöbbentett, hogy milyen mértékben esett át a ló túlsó oldalára. Madonna nem nagyon ismeri a mértéket, és valószínűleg teljesen tévesen látja magát, és hogy mennyi szüksége van még plasztikára, vagy egyéb beavatkozásokra. 

A Grammy-díjátadóról megjelent fotókat, videókat, amelyeken Madonna is szerepel, ellepték a negatív kommentek. Ez azonban abszolút nem zavarja az énekesnőt, sőt. Még rátett egy lapáttal a jelenlegi helyzetre, és egy saját készítésű videót is posztolt, amely a Grammy előtt vagy után készülhetett. 

Madonna videóban mutatta meg, hogy imádja magát

A  hétfőn közzétett videón a 64 éves Madonna látható, amint lassan a kamera felé sétál, közben pedig ostorral a tenyerét üti. 

Képcímnek csak annyit írt a Grammy-díjátadóra utalva, hogy 

And the Winner is...

— azaz, „És a nyertes..."

A felvétel alatt Eliza Rose és az Interplanetary Criminal dala, a Baddest of Them All szól. 

Madonna abban a szettben szerepel, amelyet a díjátadón is viselt, egy fekete blézerruhát, egy maxiszoknyát és egy fehér galléros inget. Az énekesnő a különleges look-ot egy fekete nyakkendővel, egy hálós harisnyával és egy futurisztikus frizurával fűszerezte meg.