A rajongók már szinte meg sem lepődnek, ha Madonna valami  extrém felvételt posztol magáról a közösségi médiában, de azért a legújabb, félmeztelen fotója még a sokat látott követőket is megdöbbentette. 

Merész posztok 

A 64 éves énekesnő előszeretettel tesz ki magáról merészebbnél merészebb felvételeket, az egyik friss fotója, azonban tényleg nem sok mindent bíz a képzeletre. Madonna a képen félmeztelen, a melleit pedig csak két hangulatjel takarja, valószínűleg annak érdekében, hogy a platform ne tiltsa le a bejegyzést. 

Íme, a fotó: 

Instagram/Madonna 

Aggódnak a rajongók

Madonnát egyébként az utóbbi időben  többen is bírálták  az ilyen és ehhez hasonló tartalmai miatt, egyesek szerint nem szabadna a közösségi média közelébe engedni. Még november elején, egy a TikTokra feltöltött videója verte ki a biztosítékot sokaknál, akkor az egyik hozzászóló azt írta: 

Hova tűnt a régi Madonna, akit régen csodáltam? Ennek a nőnek elment az esze, ideje nyugdíjba vonulnia. 

Egy másik kommentelő pedig így fogalmazott: 

Kérlek, állj le ezekkel a furcsa videókkal, kezd egyre ijesztőbbé és aggasztóbbá válni!

Nem érdeklik a beszólások 

Azonban nagyon úgy tűnik, hogy Madonnát egyáltalán nem érdeklik ezek a hozzászólások, ugyanis azóta is több fotót is videót töltött már fel a közösségi felületeire, olyan felvételeket, amik bizony hagynak kivetnivalót maguk után. 

(via)