Marics Peti eddig csak szereplőként tűnt fel a TV2 képernyőjén, ám most műsorvezető lesz.

Majka távozása miatt lesz Marics Peti műsorvezető

Nemrég mindenkit megdöbbentett a hír, hogy Majka és Pápai Joci is távoznak a TV2-től, végül mindketten az RTL-hez szerződtek. A rapper már hosszú évek óta tárgyal a konkurens csatornával, ám csak most sikerült megállapodniuk.

A két jó barát pedig amikor csak tudnak összetartanak, így senki számára nem volt meglepő, hogy Pápai Joci sem marad a TV2-nél.

Ez azt is jelenti, hogy a TV2 sikerműsoraiban új arcok tűnnek majd fel. Egyelőre nem tudni sem azt, hogy Tóth Gabi és Köllő Babett maradnak-e a Sztárban sztár leszek zsűrijében, sem azt, hogy a két férfi mester helyére ki érkezik.

Ők az új műsorvezetők

Nem így a Zsákbamacskánál, ahol már el is dőlt, hogy kikre bízzák a műsorvezetői feladatot. A szórakoztató gameshow két házigazda párossal, és két női segítővel megy tovább.

Az egyik duót Szente Vajk és T. Danny alkotják, ebben az esetben Kárpáti Rebeka, a Jóban-Rosszban egykori színésznője lesz a segítségükre.

A másik páros Marics Peti, a ValMar énekese, valamint Pető Brunó, a Bruno X Spacc zenésze. Ebben az esetben pedig Stana Alexandra lesz a segítő.

Egyelőre rejtély, Marics Peti hogyan teljesít majd műsorvezetőként, ugyanis soha nem kapott még ilyen lehetőséget, ám az biztos, hogy a TV2 hosszútávon számíthat rá, hiszen az eddigi sikerműsorokban is remekül teljesített.