Bár az Amber Heard és Johnny Depp közötti pernek már rég vége van, még mindig nem csitulnak a kedélyek a páros körül. Persze nem elhanyagolható, hogy hiába született ítélet, a színésznő nem hajlandó belenyugodni, és mindent megtesz azért, hogy bebizonyítsa igazát. Egy exkluzív interjút is adott nemrégiben az NBC-nek,  ahol arról beszélt, mennyire igazságtalan és elfogult ítélet született. Sőt, újabb bizonyítékokkal is előállt!

Nem tud fizetni

Az is kiderült, hogy bár jóval kevesebb kártérítést ítélt meg a bíró Johnny Deppnek, Amber Heard ezt sem tudja kifizetni. A színész ugyanis 50 millió dollárra perelte volt feleségét rágalmazásért, ám ennek „csak” egy részét, valamivel több, mint 8 millió dollárt kell Ambernek odaadni. 

A színésznő ügyvédei azóta jelezték, hogy nem áll a rendelkezésre ekkora összeg. Az ügy pedig már ott tart, hogy akár el is árverezhetik Amber ingatlanjait és ingóságait, ha nem tud fizetni.

A vásárlásról nem mond le

Szóval Amber Heard óriási bajban van, és láthatóan őrült spórolásba is kezdett. Legutóbb ugyanis a TJ Maxx diszkont áruházban kapták lencsevégre, amint nőrével épp ruhákat vásároltak maguknak.

Amber az elmúlt években vélhetően hozzászokott a designer darabokhoz, ám úgy tűnik, egy időre le kell mondania a luxusholmikról. A képek alapján már az akciós ruhák és kiegészítők közül válogat magának.

Via