Miller Dávid az X-faktor és a Reggeli műsorvezetőjeként bizonyított eddig az RTL képernyőjén, ám most egy egészen más típusú produkciót vezet majd. 

Miller Dávid lesz az Éden Hotel műsorvezetője

Miller Dávid egy egészen új világba csöppen, ugyanis ezúttal egy stratégiai reality-t vezet majd az RTL-en, méghozzá a már több sikerszériát maga mögött tudható Éden Hotel házigazdája lesz. A fiatal hostnak még nincs ilyen típusú tapasztalata, ami valószínűleg komoly kihívások elé állítja, a munkát pedig az is megnehezíti, hogy az Éden Hotelt az otthonától, és a családjától távol forgatják.

A produkció egyelőre még várja azokat a fiatalokat, akik szeretnének játékosként részt venni a műsorban, és akik nemcsak szerelemre, de 20 millió forintra is vágynak a fináléban. A stratégiai realitynek Mexikó ad majd otthont, ahol másfél hónapon keresztül küzdenek majd a párkereső játékosok. 

Az Éden Hotel nem ismeretlen a nagyközönség számára, ám ez az első alkalom, hogy az RTL-en kerül műsorra, azon belül is az RTL+ platformra szánják a készítők.

Miller Dávid már nagyon várja az új feladatot, de tisztában van azzal, hogy rengeteg kihívás előtt áll.

Ahogy meghallottam, nagyon megörültem, nyilván rögtön elkezdtek menni a képek a fejemben a műsorról, meg hogy milyen lesz a világ végén gyakorlatilag. Mexikó nyugati részére megyünk, szerintem ilyen messze még soha nem merészkedtem. 

Miller Dávid nem tart az új kihívásoktól

Az X-faktor, és a Reggeli tök más, és valószínűleg ez is teljesen más lesz. Más feladataim lesznek, máshogyan kell majd hidat képeznem a játékosok és a nézők között. 

Miller Dávid egyébként nem először jár majd Mexikóban. 

Imádom Mexikó kultúráját, az embereket, a konyháját. Nagyon jó élményeim vannak az első ottlétemből. Én szeretek hosszú utakat megtenni, mert nincs telefon, de van zene, és senki nem szól hozzám, relaxálhatok 

A versenyzők feladata nem túl bonyolult: párt kell találni, és aki egyedül marad, annak távoznia kell.