A héten elstartolt a TV2 új párkereső realityje, a Money or Love, ám a szaftos képkockák és a mély vallomások mellett a dráma is bőven helyet kapott. 

Az első percekben vérig sértődött Szandi

Gyors találkozókkal ismerhették meg egymást a versenyzők, és ugyan azt gondolhatnánk, hogy mindenki igyekszik ilyenkor a legjobb formáját hozni, az egyik fiú annyira elviselhetetlen stílusban beszélt a villa dívájával, hogy megfagyott a levegő a luxusbörtönben. 

Bazsi ugyanis próbált vicceskedve, mégis dominánsan viselkedni. Igen, mindig azt mondják, hogy ha a suliban egy fiú meghúzza a hajad, akkor nagyon tetszel neki, Bazsi pedig úgy tűnik, ezt igazi életfilozófiaként alkalmazza. Csak hogy Szandinak rosszul esett a lekicsínylő stílus, és azonnal megsértődött rá. 

A lány innentől kezdve levegőnek nézte a párkeresőt, ám a sors fintora: másnap kettesben kellett randevúzniuk. 

Bocsánatért esedezik Bazsi

Bazsi ekkorra már érezte, hogy kicsit túlzásba esett, így a randin bocsánatot is kért a megbántott hölgytől. Szandi nem köntörfalazott, elmondta, hogy mennyire mélyen érintette a srác lekezelő stílusa, ám azt is bevallotta, hogy egyébként abszolút a zsánere Bazsi. 

Mostanra pedig ott tartunk, hogy tiszta lapot nyitottak a kezdetben harcban álló versenyzők, és egyikük sem zárkózik el attól, hogy akár új fordulatot vegyen a viszony. Ki tudja, talán ők ketten nyerik majd meg a műsort, és ha abban az esetben a szerelmet választanák, az lenne a legnagyobb fordulat.