Opitz Barbi kapcsolata váratlan fordulatot vett, az énekesnő úgy tűnik, ismét együtt van barátjával, akit garázdasággal gyanúsítottak. A pár decemberben a botrány után ismét randiztak, majd újra szakítottak, még az Instagramon is kikövették egymást. Több hónap után most először jelent meg közös poszt róluk. 

Opitz Barbi újra boldog

A párt Opitz Barbi Instagram-sztorija buktatta le, amin látható, hogy együtt töltötték a hétvégét Alberttel és boldognak is látszanak. A fiú még a dzsekijét is ráadta kedvesére és a Fővárosi Állat- és Növénykertben készült képek is meghittségről árulkodnak. 

Videó is készült róluk, amit a 24 órán keresztül elérhető Instagram-sztoriban tudsz megnézni. 


Gyakran vitatkoztak 

Tavaly decemberben bombaként robbant a hír, hogy Opitz Barbi eltűnt. Az énekesnő családja akkor azt állította, hogy a lányt a barátja, Albert rabolta el, és arról is beszéltek, hogy a fiú rendszeresen erőszakosan viselkedett a fiatal énekesnővel. Akkor rendőrségi vizsgálat is indult, majd végül Barbi testvére tudatta, hogy a sztár előkerült. Később az énekesnő is írt az esetről Instagram-oldalán, ahol elismerte, hogy vitatkoztak a barátjával, de az eltűnésről azt mondta, félreértés történt és csak elhagyta a telefonját. 

Többször szakítottak már

Közben kiderült, hogy a pár többször is hevesen vitatkozott, a 19 éves fiút pedig elő is állították a rendőrök. Ugyan Albert tagadta a vádakat, de nyomozás indult ellene, garázdaság vétségének gyanúja miatt. 


Via