Opitz Barbi és a barátja szakítottak egymással a közösségi médiában. Hogy a szétválás a valós életben is megtörtént-e, azt természetesen nem lehet tudni, de meglepő lenne, ha nem így történt volna.

Az előzmények

Egy nappal szenteste előtt volt, hogy Opitz Barbit kétségbeesve kereste a családja, de az eltűnés után az énekesnő szerencsére hamar meglett. Ekkor azonban fény derült arra, hogy vita volt közte és szerelme között, sőt, a srác egy olyan üzenetet tett ki az Instagramjára automatikusan eltűnő sztoriban, amiből kiderült, hogy nagyon rossz lehet a kapcsolat közte és barátnőjének családtagjai között. Többek között ezt írta:

láttam a szerencsétlen szarkavarást, emberek, elmentem dolgozni, Barbi Pesten aludt. Ennyi a nagy harc. Elég gáznak tartom, ha van egy szarkavaró a családban, pl. egy ANYUKA, aki képes az egész családot egy olyan ember ellen fordítani, akit soha nem láttak. Megmondom a frankót: életemben nem találkoztam se a tesójával, se az apjával, se senkivel. És ha mocskolódni akarunk, bármikor megmutatom az anyja és az apja intelligens életveszélyes fenyegetőzését, mert inkább azt verném nagydobra, mint az ő kitalált szarjukat.

Maga Opitz Barbi szintén csak egy sztorival reagált az esetre, mindössze annyit írt, hogy volt köztük egy vita, de már minden rendben. És a legutóbbi poszt az Instáján a következő karácsonyozós.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 💕Opitz Barbara Krisztina💕 (@opitz.barbara)

Közösségi szakítás

A helyzetet most az árnyalja, hogy úgy tűnik, Opitz Barbi és (ex)szerelme mindent megcsináltak a közösségi médiában, ami ott a szakítás fogalmát kimeríti. Az énekesnő kikövette volt barátját Instán, és törölte valamennyi közös képet.

A srác a közös képeket ugyan (egyelőre) nem szedte le, de ő is egyértelmű jelét adta annak, hogy botrányba fulladt kapcsolata véget ért: a Facebookon átállította a kapcsolati státuszát egyedülállóra.

Bár a lapok és a rajongók továbbra is nyomoznak, hogy mi történhetett közelebbről, könnyen lehet, hogy ennél többet már nem fogunk megtudni az ügyről. És igaz, ami igaz: sem Opitz Barbi, sem a volt párja nem tartoznak senkinek azzal, hogy kiteregessék a nyilvánosság elé kapcsolatuk legnegatívabb részleteit.

Opitz Barbi Instáján már minden vissza is zökkent a szokásos kerékvágásba: a legutóbbi sztorijában influenszerkedett egyet az énekesnő egy buborékos teát reklámozva követőinek.

Via