Hamarosan megjelenik Rebel Wilson memoárja, ami a Rebel Rising nevet kapta. A színésznő a könyvben több vallomást is tesz, többek között megvádolta Sacha Baron Cohent, akivel a színésznő az Agyas és Agyatlan című filmben szerepelt együtt. Rebel komoly vádakat fogalmazott meg vele kapcsolatban, a közölt részlet alapján a komikus durva dolgokat mondott neki. Most egy újabb részletet közöltek a könyvből, amiben a színésznő egy személyes vallomást tesz! 

Rebel Wilson ezért szégyellte magát a szüzessége miatt 

A vallomás sokakat meglepetésként ért, hiszen a színésznő még sosem beszélt ennyire nyíltan a szexuális elétéről. De a vallomást okkal tette, mivel szeretné, ha az emberek nem éreznének nyomást, amiatt, hogy minél hamarabb el kell veszíteniük a szüzességüket.

Nem kell mindenkinek tinédzserként elveszítenie a szüzességét. Az emberek várhatnak, amíg készen állnak, vagy várhatnak, amíg egy kicsit érettebbek lesznek. 

Rebel sokáig várt, és nem gondolja, hogy mindenkinek várnia kell addig, amíg ő. Ugyanakkor nem kell szégyent érezniük tiniként, mert szüzek. Ő sokszor érzett nyomást, szégyellte magát a szüzessége miatt. 

Volt egy bizonytalan időszak, amikor azt hiszem, azt mondtam a legjobb barátomnak, hogy „Ó, igen, most csináltam”, hogy túllépjek rajta, amikor 23 éves voltam. Csak hogy tényleg elkerüljem a kérdéseket. 

Ennek ellenére Rebel még sokáig kellemetlenül érezte magát. Ha szóba került valahol a szex, mindig kikerülte a beszélgetéseket, és kiment a szobából. Előfordult, hogy egy társaságban arról beszéltek, hogy 24 évesen már elkéstek az emberek a szüzességük elvesztésével. Ő ekkor már közel állt a 35-höz. 

Rebel leírta a könyvében, hogy nem bánja annyira, hogy így alakult a dolog. Ugyanakkor azt érzi, ha később született volna, akkor sokkal elfogadóbb lett volna saját magával, és esetleg hamarabb bevallja magának, hogy a nőkhöz vonzódik


Via