Pár nappal ezelőtt jelent meg egy cikk, ami azt állította, hogy Rebel Wilson szerint egy embernek elegendő naponta 600 kalória. Most a színésznő tisztázta a helyzetet. 

Rebel Wilson tisztázta a félreértést 

A Daily Mail felületén jelent meg egy cikk, amit az egyik riporter a színésznővel készített. A cikk szerint Rebel azt állította, hogy egy embernek elegendő napi 600 kalória, sokan pusztán azért visznek be többet, mert unatkoznak. 

Valójában egy olyan programon vettem részt, ahol az ételekről tanultam, és megtanították nekünk, hogy valójában nincs is szükséged annyi kalóriára, mint gondolod. Igazából csak körülbelül 600 kalóriára van szükséged naponta, nem pedig 1500 vagy 2000 kalóriára. A probléma az, hogy az emberek az íróasztalnál vagy az autójukban ragadnak, és hajlamosak megéhezni. Azért akarnak enni, mert így kezelik a stresszt, vagy ez egy szokás.

A színésznő kijelentése hatalmas felháborodást keltett, és sokan kijelentették, hogy mennyire káros mindaz, amit állít. Az eset után Rebel az Instán, egy sztoriban írta le a véleményét a dologról. 

Ez a cikk VALÓTALAN, és teljesen nevetséges és káros a nőkre nézve

– írta az Instán, és csatolta hozzá az egyik cikket, ami azt állítja, hogy elegendő 600 kalória egy nap. 

30 kilót fogyott az elmúlt években 

Rebel Wilson teste az elmúlt években teljesen átalakult, és nagyjából 30 kilót fogyott. Átalakította az étkezését, és elkezdett mozogni, aminek köszönhetően nem csupán fogyott, de az izmai is fejlődtek. Korábban már többször beszélt a folyamatról, elárulta, hogy azért kezdett életmódváltásba, mert ezzel szerette volna növelni a termékenységét.

A színésznő arról is beszélt, hogy mióta megszületett a kislánya, azóta már nincs annyi ideje, így változtatott az edzésrutinján. Sokszor éjszakázik a kislányával, ez pedig az étkezésén is meglátszik, és jóval kevesebb időt tölt az edzőteremben. 


Via