Már régóta nem titok, hogy visszatér az És egyszer csak... második évada, és ugyan a találgatásokból nincs hiány, vajon mi várja a nézőket a következő szériában, most maga Sarah Jessica Parker beszélt a részletekről.

Visszatér a szívtipró

A nap híre: Sarah Jessica Parker megerősítette, hogy Aidan Shaw visszatér az És egyszer csak... második évadában!

Az 57 éves színésznő azt mondta, nem tudja tovább titkolni, hogy a 61 éves John Corbett ismét szerephez jut a sikersorozatban. A színésznő az Entertainment Tonight-nál adott interjút, amikor azt mondta, egyszerűen képtelen tovább titkolni kollegája visszatérését, annyira intenzívek a találgatások. 

Amikor arról kérdezték, Aidan Shaw is része lesz-e a szex és a mindig pezsgő New York által utalt hétköznapoknak, csak ennyit mondott: 

Nos, lehet. Lehet! Egyszerűen nem tudom már tovább titkolni, de csak annyit mondok, lehet. 

Mr. Big már nem lesz a történet része

Aidan karakterét utoljára a 2010-es Szex és New York című spin-off filmben láthattuk, amelyben elvitte Carrie-t egy romantikus vacsorára, és megcsókolta, annak ellenére, hogy feleségül ment Mr. Bighez. 

A sorozat tragikus forgatókönyvének és Chris Noth szexuális zaklatási botrányainak köszönhetően Mr. Big karaktere nem tér vissza a második évadban, így új és nagyobb esélye van a szerelmeseknek, mint valaha. 

Via