Willie Garson a Szex és New York révén ismert, Sarah Jessica Parker karakterének, Carrie Bradshawnak a legjobb barátját, Stanford Blatchot alakította a sorozatban.

Willie Garson szeptemberben, mindössze ötvenhét évesen hunyt el hasnyálmirigyrákban. A People szerint a színész három hálószobát, három fürdőszobát tartalmazó otthona a kaliforniai Valley Village-ben most eladó, nem is akármennyiért.  Az 1920-ban épült, spanyol stílusú otthont egy  10 250 négyzetméteres telek veszi körül, amelyhez egy bájos medence és wellness-részleg is tartozik. Most akár te is lecsaphatsz az álomotthonra, de csak ha elég szorgalmasan spóroltál: nem kevesebb, mint 1,695 millió dollárért árulják.

A nappaliban a gerendás boltíves mennyezet bájos hangulatot kölcsönöz a háznak, míg a beépített könyvespolcok minimalista, letisztult hangulatot sugároznak. A szobában egy fatüzelésű kandalló és egy nagy ablak is található, ami közvetlen betekintést enged a természetbe. Ugye, hogy ennél mesésebb otthont elképzelni sem tudnál? 

gyászolja a színészszakma 

A Szex és New York színészének halála az egész szakmát megrázta, és rengetegen emlékeztek meg róla. Garson sorozatbéli férjét, az Anthony Marentinót megformáló Mario Cantonét is teljesen lesújtotta a tragikus hír. 

Willie Garson az életben és a képernyőn is odaadó barát volt, és mindenki életébe fényt hozott, aki ismerhette őt. Ő alkotta meg az HBO sikersorozatának egyik legkedveltebb karakterét, és közel huszonöt évig volt családunk tagja. Mély szomorúsággal értesültünk a haláláról, és őszinte részvétünket fejezzük ki szeretteinek.

– írta az Instagramon. 

A fényűző otthonról itt találsz további fotókat! 

Via