Katalin hercegné és Vilmos herceg ügyelnek arra, hogy a gyerekeik magánélete ne kapjon túlságosan nagy nyilvánosságot, de néha azért kiderülnek titkot. Most például Sarolta hercegnő szobája tartja lázba a rajongókat, mivel hihetetlen játékai vannak. 

Sarolta hercegnő kedvenc játéka vagyonokba kerül 

Katalin hercegné és Vilmos herceg már többször beszéltek arról, hogy a gyerekek mennyire szeretnek a szabadban játszani. Elárulták, hogy van trambulinjuk és a focit, valamint a rögbit is kedvelik. De a gyerekeknek mindennel felszerelt gyerekszobáik is vannak, a Sarolta hercegnő szobájában elég drága játékok sorakoznak.  

A The Sun beszámolója szerint a drága játékok egy részét a hercegnő ajándékba kapta, mint azt a drágakövekkel kirakott csörgőt, amit a születése után ajándékoztak neki. Nem tudni, hogy mi lett a sorsa, de az információk szerint 18 karátos aranyból készült, az ára pedig 35 ezer euró, vagyis nagyjából 13 millió forint volt. 

Ám nem ez Sarolta hercegnő legdrágább játéka, mivel egy babaház a legértékesebb dolog a szobájában. Az információk szerint a játék már közel egy évszázada brit királyi családé, így mondhatni gyűjtői darab. Az ára pedig elképesztő, mivel 92 ezer euróba, vagyis közel 35 millió forintba kerül. 

Neki vannak a legdrágább játékai, és London egyik legrangosabb óvodájába járt. Tényleg mindene megvan. Sarolta szobája minden kislány álma. Sok játéka és apró kincse van, ami egy vagyont ér

– árulta el korábban egy forrás az OK! magazinnak. 

Sarolta hercegnő szobájáról egyébként még sosem jelent meg fotó, Vilmos herceg és Katalin hercegné nem engednek bepillantást az otthonukba. 


Via