Szeptemberben kezdődött meg ismét az iskola György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg számára. Öt hét tanulás után most ismét szünet van, így lazíthatnak kicsit. 

Ezzel tölti a szünetet György herceg és Sarolta hercegnő

A gyerekek a Lambrook iskolába járnak, ahol sok szabadidős tevékenységet próbálhatnak ki, és szinte bármilyen sport közül választhatnak. Bár korábban már többször utalt arra Vilmos herceg és Katalin hercegné, hogy a gyerekek szeretnek iskolába járni, bizonyára örülnek az őszi szünetnek. A szünet hivatalosan pénteken kezdődött, és legközelebb október 30-án mennek ismét iskolába.

Katalin hercegné és Vilmos herceg mindig kevesebb nyilvános eseményen vesznek részt, ha szünet van az iskolába. Így nagy valószínűséggel a következő napokban ritkábban lehet majd őket látni. A gyerekek olyan dolgokat csinálnak majd, mint más iskolások, sokat játszanak, és a családdal vannak.

György herceg, Lajos herceg és Sarolta hercegnő nagyon szeretnek a trambulinon játszani, előfordul, hogy Katalin hercegné is csatlakozik hozzájuk. A kirándulás szintén kedvelt elfoglaltságuk, így könnyen lehet, hogy pár napot vidéken töltenek majd a gyerekekkel. 

György herceg idén nagy valószínűséggel tanulni is fog a szünetben, mivel hamarosan vizsgái lesznek. Erről korábban Katalin hercegné beszélt. Ezek a vizsgák most kiemelten fontosak, hiszen meghatározzák, hogy a herceg melyik iskolában folytathatja a tanulmányait. A walesi hercegné is próbál neki segíteni, sokszor együtt készülnek. 


Via