Shawn Mendes szerda reggel bejelentette: nincs jó állapotban, ezért lemondja turnéja hátralévő részét, hogy mentális egészségével foglalkozhasson. 

Mint tudjátok, el kellett halasztanom az elmúlt néhány hét koncertjeit, mivel nem voltam teljesen felkészülve arra, hogy milyen áldozatokkal jár, ha újra úton leszek

–  áll az Instagramon közzétett nyilatkozatban. 

Izgatottan indultam neki ennek a turnénak, hogy végre újra élőben játszhassak a járvány miatti hosszú szünet után, de a valóság az, hogy egyáltalán nem voltam felkészülve arra, hogy milyen nehéz lesz újra koncertezni. 

A 23 éves Shawn először csak az első három hét koncertjeit halasztotta el, de miután beszélt orvosaival, közösen azt a döntést hozták, hogy szüksége van egy kis pihenésre, hogy erősebben térjen vissza, mint valaha, ezért most az egész turnét lefújta.

Shawn bevallotta: a szíve szakad meg a döntés miatt, és reméli, hogy hamarosan újra koncertezhet

Ígérem, hogy amint kellő időt szántam a gyógyulásra, visszatérek. Mindannyiótokat szeretlek, és nagyon köszönöm, hogy támogattok és kitartotok mellettem 

–  írta. 

Budapesten is koncertezett volna Shawn Mendes

Az énekes Wonder: The World Tour néven ismert turnéja júniusban kezdődött Portlandben, és a tervek szerint 2023 augusztusáig tartott volna.

A sztár eredetileg 2022 márciusában lépett volna fel hazánkban, de a fellépését elhalasztották 2023 júniusára, a mostani döntés miatt azonban bizonytalanná vált a budapesti buli sorsa is. 

Via