Hónapokon keresztül készültek a Sztárbox versenyzői a meccsekre. A felkészülési időszak alatt mindenki plusz feladatokat vállalt, hiszen az edzések sok időt elvettek a sztárok életéből. Ezt mindenki másként élte meg, most Megyeri Csilla elárulta, hogyan hatott a magánéletére. 

Megviselte a Sztárbox versenyzőjének a kapcsolatát a felkészülés

Megyeri Csilla és Molnár Zsolt már régebb óta alkotnak egy párt. Több műsorban is szerepeltek együtt, és még a Nyerő Páros címet is megnyerték. Ennek ellenére nekik is vannak hullámvölgyek a kapcsolatukban. A Sztárbox utáni időszak ugyanis nagyon megviselte Megyeri Csillát. 

A boksz teljesen beszippantott, minden félredobtam, beleadtam apait-anyait, mindennek pedig egyetlen este alatt vége lett, amikor Berki Mazsitól kikaptam

– árulta el Csilla a Blikknek. Az első meccs azonban nem úgy alakult ahogyan tervezte, így ez alaposan megviselte. 

Hatalmas űr maradt bennem. Többet vártam magamtól. Volt bennem csalódottság, és sajnáltam, hogy azoknak is csalódást okoztam, akik győzelmet vártak tőlem. Magamba fordultam, folyamatosan azon agyaltam, mivel tudtam volna eredményesebb lenni. Zsolti próbált ebből a lelki veremből kihúzni, de nem mindig sikerült, mert én szerettem magamban lenni és egyedül bánkódni. Ez pedig a kapcsolatunkra sem volt jó hatással. 

Csilla elárulta, hogy a karácsonyi időszak sem volt könnyű, mivel sokáig volt ebben a letargikus állapotban, Ettől függetlenül sikerült túllendülniük a nehézségeken. Csilla azóta a mozgáshoz is visszatért, hetente három alkalommal ismét boxol. 


Via