Nagyon úgy tűnik, Taylor Swift nem szeretné sokáig rejtegetni az új pasiját, már nyilvános helyen sem félnek csókolózni. 

Taylor Swift és Matty Healy coming outoltak?

Szinte fel sem ocsúdtak még a rajongók a sokkból, hogy Taylor Swift szakított párjával, úgy tűnik, ő már százszázalékosan túl van a szakításon, és boldogabb mint valaha, egy másik zenész oldalán. 

Taylor Swift és Matty Healy románcáról a hónap eleje óta keringenek pletykák, most pedig félreérthetetlen helyzetben szúrták ki őket. A New York-i Casa Ciprianiban jártak, ahol egymás mellett ültek, és még néhány csók is elcsattant. 

A szemtanúk szerint, alig bírták kiválasztani, hogy mit fogyasszanak, ugyanis annyira egymásra voltak kattanva, hogy szinte abba sem bírták hagyni az ölelkezést és a romantikázást. Velük volt egyébként Jack Antonoff is, és a biztonságiak is figyeltek rá, hogy senki ne ronthassa el ezt a jó hangulatú randit. 

A szerelmespár egyébként többször is egy esernyővel takarta magát, hogy megóvják intim szférájukat, és a lesifotósok ne kaphassák le őket a legmeghittebb percekben. 

Taylor Swift hűtlen lett volna?

Arról is felröppentek hírek, hogy a két zenész, mivel mindketten turnéznak, nagyon nehezen bírják egymás nélkül. A közel állók szerint Taylor Swift többször is burkoltan üzent a koncertekről új kedvesének. 

A rajongók egy ideig azzal is vádolták az énekesnőt, hogy az megcsalta korábbi kedvesét, ezért jöhetett össze Matty Healy-vel ennyire gyorsan. Ám mint kiderült, előző barátjával már hónapokkal korábban szakítottak, pusztán titokban tudták tartani, hogy véget ért a szerelem. 

A videót itt tudod megnézni.