Tóth Gabit rengetegszer bántják, ám nem szalad a rendőrséghez minden negatív komment után. Most azonban betelt a pohár nála is.

Tóth Gabi türelme elfogyott

Úgy tűnik, az emberi gonoszság ezen mértéke, már  Tóth Gabit  is kiakasztja. Az énekesnő úgy döntött, feljelenti azt, aki a neten több mint 100.000 forinttal károsította meg.

Mint korábban elmondtuk, Tóth Gabi magyar népviseletet szeretett volna vásárolni egy Facebook-csoportban, és egy eladó több terméke is felkeltette a figyelmét.

A Messengeren belül megállapodtak, az énekesnő pedig elutalta a pénzt. Ekkor jött a fekete leves, az eladó szó nélkül eltűnt, Tóth Gabi pedig hiába fizetett, a megrendelt termékek nélkül maradt.

Egy egész csoportot megkárosított

Mint kiderült, nem Tóth Gabi a csaló első áldozata, másik négy embert is megkárosított az egyébként hamis profillal áruló felhasználó. Éppen ezért, most a csoportos feljelentés mellett döntöttek, remélve hogy megtalálják, hogy kiáll a kamu profil mögött.

Ugyanez az illető, ugyanerre a bankszámlára kérte a pénzt korábban. Rajtam kívül még négy embert károsított meg, úgyhogy most csoportosan feljelentjük ezt az illetőt.

via