Tóth Gabi már nem pánikol, ebből a kellemetlen betegségből pedig új párja gyógyította ki.

Tóth Gabi nehéz éveken van túl

Tóth Gabi rengeteg bántást kapott, az énekesnőt sok kritika érte az elmúlt években. A szakmájával járó nehézségek pedig a szervezetét is megviselték, az énekesnő pánikbetegséggel küzdött az elmúlt időszakban.

Nem csoda, nem csupán a közvélemény bírálatával kellett megküzdenie, de időközben férjével is elváltak.

A július azonban sorsdöntő volt Tóth Gabi számára, a nyári hónapokban ugyanis nemcsak lezárt egy kapcsolatot, de ismét rátalált a szerelem, méghozzá a Fricska Táncegyüttes tagjának személyében, Papp Máté Bence rabolt el a szívét.

Tóth Gabira nagy hatással van új párja

Ez a kapcsolat pedig annyira jó hatással volt a Sztárban sztár leszek! ítészére, hogy az addiggi súlyos betegségének és búcsút inthetett. Ez pedig ismét egy jó bizonyíték arra, hogy a betegségek nagy része lelki eredetű.

Erről szívesen beszélek, mert sokan járnak hasonló cipőben. Előfordult, hogy egy héten többször is orvoshoz kellett fordulnom a tipikus tünetekkel, mint például a megemelkedett pulzus, azaz a szapora szívverés. Ám nyár eleje óta egyetlen alkalommal sem pánikoltam. Máté mellett teljesen elmúlnak a pánikrohamaim, az elmúlt fél évben ez is megváltozott.

via