Ugyan Tóth Gabi és Krausz Gábor között decemberben hivatalosan is kimondták a válást, más kérdéseket is rendezni kell. Például, hogy mi lesz a tetoválással.

Krausz Gábornak fontos döntést kell hoznia

Krausz Gábor mindig is rajongott Tóth Gabiért, a séf többször is nyilvánosan kiált az énekesnő mellett, és hangot adott annak, hogy a sok támadás ellenére, a végsőkig kitart mellette.

Ugyan a házasságuk véget ért, a nagy szerelmet nem csupán az emlékek és a fotók őrzik, hanem Krausz Gábor bicepszén, egy az énekesnőről készült portré tetoválás is.

Korábban, Tóth Gabi tudta nélkül varratta fel a tetoválást a TV2 sztárja, amitől az énekesnő szóhoz sem jutott. Most, amikor a házasság véget ért, sokakat az foglalkoztatja, mi lesz az alkotás sorsa.

Máris új tetkót tervez

Egy ekkora méretű tetoválást eltávolítani nagyon hosszadalmas, drága és fájdalmas folyamat. Talán emiatt is van az, hogy Krausz Gábor más megoldást keres, és a tervek szerint átalakíttatja majd a tetkót.

Mint kiderült, a séf szeretne egy a Dancing with the Stars-szal kapcsolatos tetoválást is, ám egyelőre még nem hozta meg a végső döntést, hogy hova és mit kérjen.

via